donderdag 25 februari 2010

Verbouwen, je moet er van hou-en......

Heb jij het licht al gezien? Als je op Walcheren bent, heb je grote kans dat dat het licht is van de vuurtoren van Westkapelle.
Dat brengt je dan vanzelf in de straat van ons winkeltje! Wat er op dit moment nog niet al te florisant bijligt. Buiten is Delta druk bezig met het aanleggen van water/gas/licht.
Binnen zijn we begonnen met verbouwen. Zeker in het begin wordt het dan alleen nog maar onooglijker.
Maar intussen zijn er al sleuven voor de verlichting en is het begin van de vide gemaakt.
Uiteindelijk gaat het vast bijna net zo mooi worden als dit winkeltje hierboven. (Galerie Lafayette-Paris)..... Dat moet ook wel want ik heb al 6 medewerkers op de loonlijst staan.
Maak kennis met Dolly en Molly, die ik ooit heb gered uit een Amsterdamse kelder.
Fatima en Layla, die ik vanuit de Kan el Kalil Markt in Egypte wist te ontvoeren....Ze hadden ook nog een zus maar die was in m'n koffer gebroken helaas.
En natuurlijk de twee Twiggy's. Tja, die gun je toch gewoon een leuk onderkomen met z'n allen?!!









1 opmerking:

Myrthe zei

Dit wordt letterlijk en figuurlijk een snoepwinkeltje, super Joleen.. wat een goed idee die vide, misschien een heel klein tafeltje neerzetten, waar je dan koffie kunt drinken (natuurlijk met jouw bonbons) en laat de mensen dan maar rustig rondkijken, kopen ze je hele winkel leeg (slim hé) grinnik Nogmaals succes, gaat zeker lukken, ben nog steeds jaloers op je paspop-hoofden, gaaf! Groetjes & liefs Myrthe