Ik begon met het maken van een Noga-praline vulling. Hierboven de noga; verwarmde suikter/glucose en amandelschaafsel. Even uitrollen op papier en je hebt een jummie crunchie plakaat. Na flink wat stukjes proeven, moest het geheel heel fijn gemalen worden.
Daarna maakte ik een bak met praline-mengsel. D.w.z. cacaoboter, melkchocolade, gianduja en pralinépasta samen verwarmen en mengen. Hierdoorheen kwam ook nog de fijngemalen noga. En klaar was de vulling.
Nadat we het op een plaat hadden uitgegoten, kon het de frigo in. Later wordt het nog versneden en gaat er een chocoladejasje omheen.
Ondertussen hadden we nog 101 andere klusjes te doen. Hier het opspuiten van de sinasappelganache.
Druk bezig met het vullen van de spuitzak.
Oneindig pralineren. Oftewel de vullingen door de warme chocolade halen.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten